Cum cumpar

Cum cumpar ? … Simplu

Pasul 1. Alegerea produselor

Identificarea produselor se face prin accesarea meniului principal, cautand in categorii si subcategorii articolele dorite.

Mai simplu , poti scrie denumirea produsului sau o caracteristica a acestuia in casuta de cautare. Poti cauta produsul si dupa culoarea dorita. Odata identificat, alege-i marimea, culoarea si cantitatea dorita, apoi apasa butonul Adauga in cos.

Ai nevoie de mai multe produse ? Le gasesti cautand in meniul principal sau poti folosi casuta de cautare.

Pasul 2. Cosul de cumparaturi

Identifici casuta Vezi cos si verifici produsele. Ai luat tot ce iti trebuie ? Bun, atunci poti continua. Alegi modalitatea de livrare, care dupa cum vei observa, iti ofera diverse variante, astfel incat costul de transport sa fie minim. Apoi, apasa butonul Continua.

Pasul 3. Confirmarea comenzii

Daca esti la prima comanda, trebuie sa-ti creezi cont. Este simplu !!!

Completezi datele tale: prenume/nume, adresa email, numar de telefon, adresa de livrare, si gata… apesi pe butonul Comanda.

Daca ai mai comandat produse, nimic mai simplu, doar trebuie sa te autentifici cu numele tau de utilizator sau adresa de e-mail si parola.

Noi primim comanda ta si te contactam in cel mai scurt timp pentru confirmare. Produsele vor ajunge la tine in 2 – 4 zile lucratoare.