Livrare

Livrarea comenzilor

Produsele comandate se livreaza in toata tara prin servicii de curierat .

Procesarea comenzilor poate dura de la cateva ore pana la 4 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii, in functie de disponibilitatea produselor. Livrarea efectiva, dupa ce a fost predata curierului, dureaza 1-2 zile lucratoare. Disponibilitatea produselor este afisata corespunzator in pagina fiecarui produs.

Nu suntem raspunzatori pentru intarzieri ce pot aparea in procesul de livrare dupa ce coletul a fost predat firmei de curierat. Aceste intarzieri se pot datora, de exemplu, actiunilor guvernamentale sau impedimentelor de forta majora.

Produsele se afla in ambalajul original al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

Costul transportului

VIC-SAFETY SRL face tot posibilul pentru a reduce costurile de livrare si a pastra serviciile de calitate in acelasi timp.

Costul transportului difera in functie de valoarea comenzii si greutatea produselor comandate.

Livrarea se face prin firmele de curierat Bookurier, Fan Courier si Posta Romana.

Va rugam sa verificati integritatea coletelor in momentul in care le primiti de la curier, iar in cazul in care coletul este deteriorat (prezintă urme clare de lovire/desfacere), va rugam sa refuzati primirea lui.

Transport GRATUIT la comenzi mai mari de 199 RON